OZANCIK KASABASI

Aksaray'da silah kaçakçısı 12 kişi yakalandı PDF Yazdır e-Posta
cengiz tarafından yazıldı.   
Çarşamba, 09 Aralık 2009 22:34

Aksaray'da silah kaçakçısı 12 kişi yakalandı Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Aksaray, Konya, İstanbul ve Osmaniye'de eş zamanlı olarak düzenlenen bir operasyonda 12 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, silah ve tarihi eser kaçakçılığı yapıldığı yönünde bir istihbarat alan Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları planlı çalışmayla suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. 

Aksaray, İstanbul, Osmaniye ve Konya'da eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda örgüt içinde yer aldığı belirlenen 12 kişi yakalandı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada çeşitli markalarda 4 ruhsatsız tabanca, 5 şarjör, 32 fişek ve tarihi nitelikli 8 madeni sikke ele geçirildi. 

İfadeleri alınan zanlılar, Aksaray Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. 

Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi. 


(CİHAN)

Son Güncelleme: Cuma, 18 Aralık 2009 23:12
 

Our valuable member cengiz has been with us since Pazartesi, 22 Haziran 2009.

Cumartesi, 27. Temmuz 2024

Valid XHTML & CSS | Design by: LernVid.com

best penis enlargement pills best penis enlargement pills best penis enlargement pills best penis enlargement pills best penis enlargement pills best penis enlargement pills best penis enlargement pills best penis enlargement pills best penis enlargement pills best penis enlargement pills best penis enlargement pills
-